a kártyák története

elkapó labdával

Az egész 2017-ben kezdődött… Aki versenyszerűen űzi ezt a sportot kis hazánkban , az tisztában van vele, hogy néha-néha készül 1-2 fotó róla. Jobb esetben egész vállalhatók, még jobb esetben akár fészbuk profilba is illők. Én is jártam így. (egyszer tuti…) Ekkor bekattant egy régi korszak emléke.

Sziasztok, Bleszity Erik vagyok és engem is beszippantott a hazai foci világa, mikor 2012-ben ellátogattam első Heroes edzésemre.
Kisiskolás koromban kosárlabdáztam, és kb. esélyem sem volt a 90’-es években elkerülni, az akkoriban tornádóként végig söprő kosaras kártyákat, és a vele járó őrületet. Csak ezt látta a kölök a szünetekben, de bizony néha az órákon is. Erről beszélt otthon, a suliban, a szabadidejében, a kedvenc játékosa kártyáit vadászva. Én pl. úgy akartam játszani, mint Penny Hardaway, az Orlando Magic sztárja. Gyűjtögettem a lapjait, tök motivált voltam. Nagyon jó eredményeket értünk el amúgy a csapattal, tök jól ment a kosár. Az, hogy a kártyáknak volt-e hozzá köze nem tudom kijelenteni biztosra, de ha elmorfondírozok rajta, egész sok esélyt látok rá.
Többek között ez az egyik oka, hogy belevágtam ebbe a kártya dologba. Szeretem az amerikai focit, és ha egy kicsit népszerűbb lesz szeretett sportunk a szurkolók vagy akár az utánpótlás körében ezáltal, akkor bizony részemről már megérte. De akár játékosként is vagánynak tartanám, ha lenne rólam gyűjthető kártya. (persze van, de a sorozatba nem tettem bele, majd ha híres leszek jó pénzért eladom mind a két lapot😉)