az eddigi sorozatok

HFN 2019 Huddle Reloded.

108 lapból áll a széria. Tartalmaz alapkártyákat, csapatlogós és instert (ritkább lapokat).

Alapkártyák: 5 csapat 90 játékosa
Csapatlogók: Budapest Wolves (21 játékos), Győr Sharks (17 játékos), Fehérvár Enthroners (18 játékos), Budapest Cowbells (20 játékos), Miskolc Steelers (14 játékos)
TITLE: 6 fajta kártya, hat játékos. Eredeti elképzelés szerint a legtöbb passzolt, futott, elkapott yard, valamint sack, interception és tackle tulajdonosát ábrázoló lapok. És magyar játékosok, kivéve az interception lapot, mert ott sokan voltak holtversenyben.
MVP: Nem hivatalos MVP. Minden csapat kapcsolattartóját megkérdeztem, hogy szerinte ki az a játékos, aki a legtöbb energiát fektette bele az idei évbe. Az általuk ajánlott játékosok kaptak helyet ezeken a lapokon.
SIGNATURE: Akartam egy kártyát, amit igazi celebek saját kezűleg írnak alá, ezzel is növelve a érdeklődést az egész „kártyásdi” iránt. És mivel amikor én kezdtem a sportot, akkor a labda két oldalán csak két nevet ismertem, mégpedig a Bencsics és Bánfi neveket. Ezért aztán felvettem velük a kapcsolatot és ők készségesen rendelkezésemre álltak. Köszi nekik még egyszer!
HFN Gems: National Gems a 2019-es HFN Huddle kiegészítő sorozata, melyben a Huddle sorozat kártyái mellett garantált 1 válogatott játékost ábrázoló lap található. Illetve a csapatlogó sorozat kiegészült a válogatott logós kártyájával.

Minden egyes játékos Gems lapja 4 féle színárnyalattal (drágakővel) gyűjthető ki, amik sorszámozottak.

Gyémánt – #/10
Rubin – #/20
Smaragd – #/30
Türkiz – #/40

A Huddle sorozat játékosainak lapjait ebben a CHECKLIST-ben tudjátok megnézni.

A GEMS lapjait pedig ebben CHECKLIST-ben tudjátok megnézni.

HFN 2021

A 2019-es HFN Huddle debütálása után a pandémia berobbanása miatt 2020-ban nem jelent meg sorozat, de végre folytatódhat a gyűjtés! A 227 lapos sorozatban több, mint 150 HFL és Divízió I.  játékos lapja található meg.

Divízió I.: 8 Div1-es csapat 75 játékosa.

HFL: A 2021-es 4 csapat 69 játékosa.

HFL parallels: A HFL sor alapkártyáiból 12 játékosról (csapatonként 3) készültek számozott, eltérő színárnyalatú kártyák. Két féle árnyalatot lehet megkülönböztetni:
A “Teamcolor” lapok kerete és betűi a játékos csapatának színeit kapta. Ezekből játékosonként összesen 5db készült.
A “Holo” lapok pedig saját kézzel készített hologrammos előlapot kaptak, melyből játékosonként összesen 2 db készült.

Veterans: A 8 évnél régebb óta játszó, és csapatuk meghatározó játékosait ábrázoló lapok. 27 játékosból áll a Veterans sor.

Autographs: Minden csapat legjobban teljesítő támadója és védője által aláírt kártyák. 8 játékos aláírt lapját lehet tehát kigyűjteni ebben a sorozatban.

Csapatlogók: Végül a 2021-ben nevezett csapatok logója is megelevenedik a kártyákon. Összesen 24 db.

A komplett sorozat checklist-je képekkel együtt ITT megtekinthető.

HFN 2022 Gridiron

A 2022-es szezonban ismét csak a HFL mezőnye szerepel. 5 csapat játkosai, összesen 179 kártya. Alapkártyák és számozottak egyaránt.

Alapkártyák: 

98 játékos alkotja
-19 Cowbells játékos, 20 Enthroners játékos, 14 Sharks játékos, 19 Steelers játékos, 26 Wolves játékos, összesen 20 nyomtatott példány/játékos

Team Leaders:

Minden csapat azon játékosai szerepelnek rajta, akik elérték a legtöbb passzolt, futott, elkapott TD/yard-ot, valamint sack-et, tackle-t és int/pass deflect-et a szövetség statisztikái alapján.
-6 stat, 6 játékos csapatonként, összesen 15 nyomtatott példány/játékos

Csapatlogók:

HFL bajnokság öt résztvevője.
-összesen 10 nyomtatott példány/csapat


MVP:

-összesen 5 nyomtatott példány/játékos, mindössze 3 játékosról, 2022 év támadója (opoy), 2022 év védője (dpoy), 2022 HFL döntő MVP-je (hfl mvp)


Spellbound:

-összesen 3 nyomtatott példány/játékos
-mind az öt csapat egy-egy meghatározó játékosának vezetéknevének betűivel ellátott kártyák
“Parallel”: azaz a base sorok különböző színvilággal megjelenített kártyái
Black & White, Rainbow, Team Color
-mindössze 2 példány/játékos
A 2022-es sorozat checklist-je képekkel ITT tekinthető meg