HFN Huddle 2019 Reloded.

108 lapból áll a széria. Tartalmaz alapkártyákat, csapatlogós és instert (ritkább lapokat).

Alapkártyák: 5 csapat 90 játékosa
Csapatlogók: Budapest Wolves (21 játékos), Győr Sharks (17 játékos), Fehérvár Enthroners (18 játékos), Budapest Cowbells (20 játékos), Miskolc Steelers (14 játékos)
TITLE: 6 fajta kártya, hat játékos. Eredeti elképzelés szerint a legtöbb passzolt, futott, elkapott yard, valamint sack, interception és tackle tulajdonosát ábrázoló lapok. És magyar játékosok, kivéve az interception lapot, mert ott sokan voltak holtversenyben.
MVP: Nem hivatalos MVP. Minden csapat kapcsolattartóját megkérdeztem, hogy szerinte ki az a játékos, aki a legtöbb energiát fektette bele az idei évbe. Az általuk ajánlott játékosok kaptak helyet ezeken a lapokon.
SIGNATURE: Akartam egy kártyát, amit igazi celebek saját kezűleg írnak alá, ezzel is növelve a érdeklődést az egész „kártyásdi” iránt. És mivel amikor én kezdtem a sportot, akkor a labda két oldalán csak két nevet ismertem, mégpedig a Bencsics és Bánfi neveket. Ezért aztán felvettem velük a kapcsolatot és ők készségesen rendelkezésemre álltak. Köszi nekik még egyszer!
HFN Gems: National Gems a 2019-es HFN Huddle kiegészítő sorozata, melyben a Huddle sorozat kártyái mellett garantált 1 válogatott játékost ábrázoló lap található. Illetve a csapatlogó sorozat kiegészült a válogatott logós kártyájával.

Minden egyes játékos Gems lapja 4 féle színárnyalattal (drágakővel) gyűjthető ki, amik sorszámozottak.

Gyémánt – #/10
Rubin – #/20
Smaragd – #/30
Türkiz – #/40

A Huddle sorozat játékosainak lapjait ebben a CHECKLIST-ben tudjátok megnézni.

A GEMS lapjait pedig ebben CHECKLIST-ben tudjátok megnézni.