Hétvégén elrajtolt a 2022-es szezon, igaz mindössze egy mérkőzést rendeztek. A koronázók fogadták a pécsi légiósokat a vasárnap 15 órakor kezdő Divízió II-es összecsapáson. Tavaly egy pontszegény mérkőzésen a Legioners 12-9-re legyőzte az Enthroners 2-t. Idén máshogy alakult a két gárda találkozója.
Az első negyedet az Enthroners magabiztos 13-0-ás kezdéssel indította. A második negyed pontgazdagabb volt, és a Legioners is beszállt a játékba, igaz az első félidő végére maradt a 13 pontos különbség 27-14-es eredmény formájában. A második félidőre viszont mintha csak a koronázók mentek volna fel a pályára. A harmadik negyedben gyakorlatilag le is zárták a mérkőzést. Három passzolt TD-vel akkora előnyre tettek szert, hogy a negyedik negyedben nem volt szükség pontszerzésre, ráadásul a vendégek sem tudtak már pontot felírni a táblára. Első mérkőzését győzelemmel kezdte az Enthroners 2.

Egyetlen meccsel kezdődött tehát a szezon. Viszont a következő héten nem áll meg a Divízió II. nagyüzem, ugyanis egyből dupla annyi találkozóra kell  készülni, mint a nyitó héten. A Rebels Oldboys fogadja fogadná a Dunaújváros Gorillaz csapatát, de az öregfiúk idén is inkább utazgatnak, így tehát Dunaújvárosban láthatja a találkozót a nagyérdemű.

A hétvége másik mérkőzését Diósdon rendezik, a Saint látja vendégül az idén debütáló Oroszlány Bears csapatát.