2019.03.30 és 31-én összesen hat bajnoki mérkőzést rendeznek, és ebből ötöt a Divízió I-ben. A tavalyi bajnokok, a Div2-es Heroes és a Div1-es Crushers is színre lépnek.

Szombaton

javíthat az Eagles. Nem lesz könnyű dolga, hiszen a Titans az utolsó negyedben két TD-s hátrányból tudott fordítani a Gladiators ellen, amiből biztos sok magabiztosságot merítettek. Hazai pályán lesznek a sasok, bár ez budapesti csapat ellen nem sok előnyt jelent. Pláne, hogy Dunakeszin rendezik a mérkőzést.

2019.03.30
Budapest Eagles – Budapest Titans
Magyarság sportpálya címe 2120 Dunakeszi, Fő út 145.
Kickoff: 16:00

Szintén szombaton rendezik a Dunaújváros GorillazDabas Sparks összecsapást, ahol a magabiztos győzelmet szerző Gorillaz próbálja második “W”-t megszerezni azzal a Sparks-szal szemben, akik szoros meccsen kaptak ki a Cowbells 2-től. Mindkét csapatnak volt már meccse idén, tehát már tudtak egymásból készülni a felek. A győzelem pedig mindkét csapatnak elég jól jönne, hiszen a Sparks elkerülné a két vereséges kezdést, a gorillák pedig az élen maradnának a nyugati csoportban.

2019.03.30
Dunaújváros Gorillaz – Dabas Sparks
Sport utca, Dunaújváros 2400, Magyarország
Kickoff: 15:00

 

Szombathelyen rendezik a harmadik meccset szombaton, ahol hazai pályán mutatkozik be a tavalyi Divízió I. bajnoka, a Crushers. Majdnem kerek egy éve (két hét híjján) pont a Cowbells 2 ellen kezdték a szezont zord időjárási viszonyok között. Akkor számukra kedvező eredmény születt egy pontszegény mérkőzésen. Viszont idén az időjárás nem biztos, hogy hasonló lesz, illetve a Cowbells 2 sem a tavalyi Cowbells, és idén már van egy győzelmük, ami lendületet adhatott nekik. Annyi előnyük mégis van, hogy a kolomposokról már van egy meccsnyi videó anyag, amiből készülhetnek a zúzók.

2019.03.30
Szombathely Crushers – Budapest Cowbells 2
Markusovszky utca 6., Szombatnely, Vas, Hungary, 9700
Kickoff: 15:00