A Divízió II. mezőnye, akárcsak a Divízió I. is, ketté lett osztva egy keleti és egy nyugati csoportra, ahol 5-5 csapat mérettette meg magát. Pár csapat visszalépett ebből a divízióból is, ugyanakkor egy újoncot is köszönthettünk a Pécs Legioners “személyében”.
A tavalyi mezőny nem sokban változott, bár az előző év Div1-es ezüst érmese az Eger Heroes a keretváltozás miatt jobbnak látta egy osztállyal lentebb indulni, ezzel remek alapanyagot szolgáltatva a troll oldal(ak)nak. 🙂 Az első héten egyből volt pár meglepetés, a tavalyi bajnok Renegades rögtön vereséget szenvedett a mostanra már biztos rájátszás résztvevő CFS Guardians csapatától. Nyugaton pedig a VSD Rangers kapott pár Enthroners játékost erőre és gyűrte le a előző szezon második helyezett Mustangs gárdáját. Olyannyira jól ment nekik, hogy veretlenül hozták le az alapszakaszt és egyből bajnokesélyessé léptek elő. Sajnos a Covid okozta helyzet miatt keleten előbb a Jászberény Wolverines kényszerült rá, hogy feladja az idényt, majd a szezon második felében a renegátok is hasonlóképpen döntöttek. Az összes ellenük játszott mérkőzés 0-20 arányban lett jóváírva az ellenfeleknek.
Nyugaton az első kiemelt hely kivételével (Rangers) a második hely az utolsó fordulóig nyitott maradt három csapat (Legioners, Mustangs, Saints) között. Végül a Legioners – Mustangs alapszakasz márkőzés döntött az utolsó rájátszás helyről, melyet a Tatabánya foglalt el egy szoros meccset követően. Keleten valamivel egyszerűbb volt a helyzet. Ott a Guardians – Heroes párharc döntött az első és második kiemelésről, amit végül a Guardians nyert meg második félidős comebackjével.
Így alakult ki a vegső rájátszás képe:

A Div1-es beszámolót ITT olvashatjátok.