A wild card utolsó meccse

A wild card kör utolsó meccsén a New Orleans Saints és a Carolina Panthers csap össze. Idén elég izmosra sikerült az NFC dél, ugyanis a négy tagból három playoff résztvevő lett. Az Atlanta, aki a Rams otthonában hajt a továbbjutásért és a vasárnap 22:40-kor pályára lépő Saints és Panthers.
A New Orleans Saintsnél végre összeállt a védelem és a támadás egyaránt, habár a támadóknál a pontgyártással Drew Brees jóvoltából sosem volt gond. Inkább azt a taktikát próbálták érvényesíteni, hogy Brees szétpasszolta magát és több pontot szereztek, mint az ellen. A védelem volt az, amin sok meccs elment. Idén ezen javítottak, ráadásul a Mark Ingram – Alvin Kamara alkotta futópáros olyan futójátékot mutatott be, minek köszönhetően Brees hosszú évek óta, idén sokkal “rosszabb” átlagot hozott össze. Egyszerűen nem kellett annyit passzolnia.
A másik oldalon pedig a Panthers és a jó öreg mindenkit megosztó Cam. A szezon második meccsén a Bills ellen elvesztették a tight end Greg Olsent és októberben elcserélték az elkapó Kelvin Benjamint. Bár előbbi a szezon végére felépült sérüléséből, ezek nem voltak valami biztató jelek akkor. A csapatnak viszont jól ment, és nagyon jó húzásnak bizonyult a mozgékony Christian Mccaffrey draftolása, akit több poszton is jól betudtak vetni. A passzjátékba 651 yardot, a futásba pedig 435 yardot tett be, 7 td-vel megspékelve. Sikerült tehát csoportmásodikként bejutniuk.

 

New Orleans Saints vs. Carolina Panthers

New Orleans Saints
Carolina Panthers

created here

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.