Lesz ismétlés?

Vasárnap 19:05-kor kezdődik a Jacksonville JaguarsPittsburgh Steelers főcsoport elődöntő. A két fél találkozott már egymással az alapszakasz 5. hetében.

Akkor a Jags nagyon elkalapálta az acélosokat. Bár azon a meccsen a Steelers 371 yardot szerzett és csak 313-at a Jacksonville, Big Ben 5 eladott labdája eléggé nem hiányzott nekik. Attól függetlenül a Jaguars védelme még mindig AZ a védelem, sőt mellé tapasztaltabb, összeszokottabb is 11+1 meccsel. A rizikófaktor inkább a támadó oldalon lesz érezhető. Képes lesz-e Blake Bortles jobb teljesítményt produkálni, mint legutóbb, a Bills ellen, ami elég volt ugyan, de igen csak ki lett centizve.

És bizony elkalapálás ide, elkalapálás oda, ez a Steelers biztos, hogy nem AZ a Steelers, akit az 5. héten hazai pályán legyőztek. Egy ilyen vereséget, pláne hazai pályán, nem felejt el akárki, és ez biztos ott fog lebegni az “acélos” tekintetek előtt. Azt, hogy a pihenő hét milyen hatással lesz a Pittsburgh játékosaira, nem lehet megmondani, de nem ez lesz az első rájátszás meccsük, úgyhogy tisztában vannak a mérkőzés fontosságával. Vasárnap baráti időben szemtanúi lehetünk majd, melyikük tud felülkerekedni a másikon.

 

Pittsburgh Steelers vs. Jacksonville Jaguars

Pittsburgh Steelers
Jacksonville Jaguars

Poll Maker

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.