A két “jómadár”

Az előző hétvége mérkőzései igazi playoff hangulatban teltek. Mind a négy meccs a végletekig izgalmas volt, és ebből kettőn teljesen borult a papírforma.

Az Atlanta Falcons például “underdog”-ként győzte le az egész évben domináló Rams együttesét. Ez a Falcons nagyban hasonlít a tavalyi Falconshoz, a védelem nem sok hibát vétett. A futás működött, a passzok is jöttek, amikor kellettek. A két csapat hasonló statisztikával zárta a meccset, egyik irányító sem adta el a labdát, de ami kitűnik, az a Rams két labdavesztése, ami végzetesnek bizonyult.  Ezek szerint csak számít valamit a playoff tapasztalat…
A vendéglátó pedig a Philadelphia Eagles, aki szintén parádés alapszakasz eredményen van túl. DE… Aki emlékszik a tavalyi Raiders menetelésre egészen a playoffba jutásig, ahol is a kezdő irányító Derek Carr lábszártörést szenvedett és az ezt követő első rájátszás meccsen elvéreztek. Vajon hasonlóan ér véget a Phily’ szezonja, egy parádés alapszakasz után, mint az egy évvel ezelőtti Raidersé? Vagy Nick Fols győzelemre vezetni az amúgy nagyon erős Eagles gárdáját?

Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons

Philadelphia Eagles
Atlanta Falcons

built here

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.